Pingo hero

Vi har travlt og mangler dig!

Hos Pingo Documents har vi travlt med at gøre advokatbranchen digital.

Derfor søger vi lige nu jurastuderende til digitalisering af juridiske dokumenter.

Stillingen er relevantfor jurastuderende allerede fra 1. semester.

Om Pingo Documents

Pingo Documents er Danmarks nye online intelligente paradigmasamling for advokater og jurister.

Pingo Documents giver adgang til altid opdaterede juridiske paradigmaer og intelligente spørgerammer og en komplet anti-hvidvask-løsning.

Pingo Documents har til formål at understøtte visionerne om en ændret arbejdsgang med nye digitale værktøjer til advokaters travle hverdag.

Du vil blive en del af et professionelt og uformelt team på omkring 10 personer, herunder 3 studentermedarbejdere. Kontoret er centralt placeret centralt i København.

På kontoret arrangeresen lang række sociale arrangementer, herunder fredagsbarer, fester og julefrokost m.m. Det er et godt sammenhold i studentergruppen, som også på egen hånd arrangerer sociale arrangementer.

Jobbet

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at digitalisere juridiske dokumenter i en moderne dokumentdesigner med direkte kontakt og samarbejde med vores redaktører. Du vil derfor få et bredt indblik i en lang række juridiske områder og et godt kendskab de juridiske dokumenter, der anvendes inden for de enkelte områder.

Du kommer til at spilleen vigtig rolle i vores team, hvorfor vi forventer, at du har stort overblik ,at du er ansvarsbevidst, samt at du arbejder systematisk og omhyggeligt. Du arbejder gerne selvstændigt, er lærenem og mestrer det danske sprog på højt niveau, såvel skriftligt som mundtligt.

Stillingen er på 15-20timer om ugen med tiltrædelse efter nærmere aftale. Arbejdstiden er fleksibel og aftales, så den passer med dit studie, ligesom der tages hensyn til eksamensperioder.

Ansøgning

Send din ansøgning medrelevante bilag til pft@pingodocs.dk snarest muligt. Samtaler gennemføres løbende, og ansættelse sker, når den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere omstillingen, er du velkommen til at ringe til Pernille Fredskild på telefon 23101900.

Læs mere om Pingo Documents på www.pingodocs.dk