cartoon mand foran computer skærm

Hvem er Pingo?

Pingo Documents er stiftet i 2019 af en gruppe advokater med langvarig erfaring fra sagsbehandling og drift af advokatfirma.

Pingo er i dag fem stærke og helt konkrete værktøjer, som har til formål at lette hverdagen for advokater, revisorer og andre rådgivere. Pingo er legal tech, som er lige til at sætte i værk! Ingen installationer, digitaliseringer, integrationer, oplæringer, tilpasninger m.m. Med et brugernavn og password genereres onboarding flow, anti-hvidvask, juridiske dokumenter og finans- og afgiftsberegninger direkte fra enhver computer, tablet eller telefon.  

Pingo vokser hver måned og er stolte over den store tillid som kunder blandt advokatfirmaer, revisionsvirksomheder og rådgivere viser. Pingo er også leverandør af IT-ydelser til Danske Advokater.

Vores team

Hos Pingo er vi et dynamisk og entusiatisk team som altid står klar til at hjælpe dig med hvad end du end har på hjertet. Vi har faktisk alle dage prioritetet direkte og personlig dialog med vores kunder over standardiserede e-mails og uvisse svartider. Måske er det derfor vi har så godt et forhold til vores kunder.

Jens Bang Liebst

Jens Bang Liebst

Co-Founder

Niels Grove Jensen

Niels Grove Jensen

Co-Founder

Nicklas Kempf Jensen

Nicklas Kempf Jensen

Product Manager - Legal

Naja Maria H. Alstrup

Naja Maria H. Alstrup

Stud.jur.

Malou Lomholdt Dahl

Malou Lomholdt Dahl

Stud.jur.

Casper Pedersen

Casper Pedersen

Juniorkonsulent

Carl-Emil Rohde

Carl-Emil Rohde

Technical Director & Backend Developer

Emil Oliver Olesen

Emil Oliver Olesen

Technical Director & Developer

Joshua Nimelä

Joshua Nimelä

Machine Learning Developer Consultant

Pingo Purpose

Pingo tror på teknologi. Vi lever og ånder for teknologi. Pingos formål er at gøre al dokumentudarbejdelse og complianceprocesser nemmere, hurtigere og mere præcis ved at anvende avanceret teknologi og automatisering.

Pingo tror på, at teknologi kan frigøre tid og ressourcer for vores kunder, så de kan fokusere på deres kerneopgaver og skabe større værdi gennem personlig rådgivning og kundepleje.

Med vores plug-and-play løsninger ønsker vi at forbedre interne processer, optimere dokumenthåndtering og øge arbejdsglæde samt fastholdelse af medarbejdere.

fire cartoon mænd og kvinder foran computer skærm