Pingo med ét klik

Pingo Documents er stiftet i 2019 af en gruppe advokater med langvarig erfaring fra sagsbehandling og drift af advokatfirma.

Pingo er i dag fem stærke og helt konkrete værktøjer, som har til formål at lette hverdagen for advokater, revisorer og andre rådgivere. Pingo er legal tech, som er lige til at sætte i værk! Ingen installationer, digitaliseringer, integrationer, oplæringer, tilpasninger m.m. Med et brugernavn og password genereres onboarding flow, anti-hvidvask, juridiske dokumenter og finans- og afgiftsberegninger direkte fra enhver computer, tablet eller telefon.  

Pingo vokser hver måned og er stolte over den store tillid som kunder blandt advokatfirmaer, revisionsvirksomheder og rådgivere viser. Pingo er også leverandør af IT-ydelser til Danske Advokater.

Pingo Purpose

Pingo tror på teknologi. Pingo lever og ånder for teknologi. Pingos formål er at gøre al dokumentudarbejdelse og complianceprocesser nemmere, hurtigere og mere præcis ved at anvende avanceret teknologi og automatisering.

Pingo tror på, at teknologi kan frigøre tid og ressourcer for vores kunder, så de kan fokusere på deres kerneopgaver og skabe større værdi gennem personlig rådgivning og kundepleje.

Med vores plug-and-play løsninger ønsker vi at forbedre interne processer, optimere dokumenthåndtering og øge arbejdsglæde samt fastholdelse af medarbejdere.

Pingo Templates

Vores team

Hos Pingo er vi et dynamisk og entusiatisk team som altid står klar til at hjælpe dig med hvad end du end har på hjertet. Vi har faktisk alle dage prioritetet direkte og personlig dialog med vores kunder over standardiserede e-mails og uvisse svartider. Måske er det derfor vi har så godt et forhold til vores kunder.

Jens Bang LiebstJens Bang Liebst

Jens Bang Liebst

Co-Founder

+45 2940 5000

Niels Grove JensenNiels Grove Jensen

Niels Grove Jensen

Co-Founder

+45 4092 6090

Nicklas Kempf JensenNicklas Kempf Jensen

Nicklas Kempf Jensen

Legal Product Manager

+45 5166 5014

Naja Maria H. AlstrupNaja Maria H. Alstrup

Naja Maria H. Alstrup

Stud.jur.

+45 4277 7204

Malou Lomholdt DahlMalou Lomholdt Dahl

Malou Lomholdt Dahl

Stud. jur.

+45 2262 4943

Merle Brandstrup AndersenMerle Brandstrup Andersen

Merle Brandstrup Andersen

Customer Succes Manager

+45 2045 6693