Pingo Templates

Intelligente paradigmaer

Med Pingo Templates får I ubegrænset online adgang til mere end 170 altid opdaterede juridiske dokumenter og intelligente paradigmaer inden for alle væsentlige faglige områder for advokater og jurister. Samlet mere end 1.300 dokumentvariationer.

Dokumenter og spørgerammer er udarbejdet og kvalitetssikret af et redaktørnetværk udvalgt blandt landets dygtigste specialister. Hvert fagområde følges tæt og ny lovgivning, afgørende domme eller ændrede aftalemønstrer indarbejdes løbende i dokumenter.  

Dokumenterne udfyldes på telefon, tablet eller computer gennem besvarelse af guidede spørger-ammer og udkommer i Word og PDF-format med jeres eget logo og egen font og opstilling. Dokumenterne er klar til at sende til din klients gennemgang, direkte til parternes digitale signatur eller til yderligere redigering i Word.

Se videoBook demo
Pingo Templates

Pingo Lounge

Egne dokumenter

Med Pingo Partner Lounge kan I oprette et ubegrænset antal egne juridiske dokumenter og intelligente paradigmaer i en eksklusiv folder som kun jeres medarbejdere har adgang til.  

Jeres helt egne dokumenter kan digitaliseres fra bunden eller lynhurtigt tilpasses ud fra de mange eksisterende dokumenter. Pingo har dygtige medarbejdere som bistår med digitalisering, hvorefter jeres egne dokumenter tilføres alle de fordele og den intelligens som automatisk dokumentgenere-ring kan tilbyde.

Se videoBook demo
lounge image

Vil du vide mere?

Så kan du booke en demo. Så sørger vi for at du kommer godt igang så du er godt rustet til at give dig i kast med dokumentproduktion.
Bliv kontaktet