Blog
Pingo Hero - Bilal Andersen Khatib

Pingo Hero - Bilal Andersen Khatib

bilal andersen khatib
Bilal Andersen Khatib
25/10/2023
Fortæl os lidt om dig selv og den virksomhed du arbejder ved?

Jeg er 35 år fra København og privat elsker jeg at vandre. Hos A Advokater arbejder vi primært med servicere start-ups og mindre erhvervsdrivende virksomheder inden for erhvervsretten.

Hvad gør Pingo Documents for dig i hverdagen?

Pingo Documents har gjort KYC processen væsentlig lettere og smidig. Vi har tidligere benyttet et andet system, hvor det tydeligt at platformen ikke er skræddersyet til advokater alene. Det kan tydeligt opleves når onboarding af ny klient laves i Pingo Documents, det er alene relevante forhold for advokater der spørges indtil hos klienten.

Hvor tror du at udviklingen i branchen eller dit arbejdsområde bevæger sig hen?

Mere specialisering og at klassiske ydelser i højere grad bliver delt op til mindre enkelt ydelser hvor prisen er vigtigt faktor. Som advokat skal man derfor hele tiden mærke efter og nytænke hvad det vil sige at være advokat og relevant for sin klient.

Hvad synes du er det mest positive ved udviklingen i branchen?

Jeg tror de fleste advokater kan se, at branchen ikke vil se ud som den gør nu om 10 år, denne udvikling er spændende at følge og forsøge at navigere i.

Hvad gør du for at være relevant og på forkant?

Bevare en nysgerrigtilgang til det at være advokat og se synergier på de brancher som har haft succes med at være på forkant. Det synes jeg især mange revisorer og bogholdere har, de har genopfundet sin rolle på mange måder for at gøre sig relevante for deres kunder.

Hvorfor vil du anbefale Pingo Documents til andre?

Jeg vil klart anbefale det til andre advokater da det er opsat, så det præcis rammer for vores udfordringer som advokater ift. onboarding og løbende screening af klienter og sager, og prisen er meget fair.