Blog
Go-to platform når du nemt og bekvemt vil dykke ned i udviklingen

Go-to platform når du nemt og bekvemt vil dykke ned i udviklingen

pingo logo
Pingo
12/1/2023

Vi arbejder hver dag på både at gøre hverdagen lettere og øge bundlinjen for vores kunder. Det samme gør de andre legal tech virksomheder, der præsenterer deres løsninger i Legal Tech Space. Denne seje nye platform, udarbejdet af Advokurser, Danske Advokater og Copenhagen Legal Tech, bliver dit nye go-to overblik over digitale services, som i den grad kan øge din og firmaets produktivitet.

Vi er meget stolte over at være en del af dette fællesskab, og giver en klar opfordring til at tage et kig alle de seje virksomheder, som tilbyder andre digitale services der vil hjælpe dig i din hverdag. Det vil du ikke fortryde!

Den teknologiske udvikling inden for jurabranchen har for alvor taget fart og Legal Tech Space er din nye go-to platform når du nemt og bekvemt vil dykke ned i udviklingen og danne dig et nuanceret overblik over de forskelligartede digitale services, som kan øge din og firmaets produktivitet. Legal Tech Space er en platform udarbejdet i et samarbejde mellem Advokurser og Danske Advokater, hvor vi introducerer dig til en række forskellige Legal Tech virksomheder.

Tilgå siden her: https://www.advokurser.dk/legal-tech-space