Blog
Rabataftale til Danske Advokaters medlemmer

Rabataftale til Danske Advokaters medlemmer

pingo logo
Pingo
11/10/2022

Pingo har netop lanceret et samarbejde med Danske Advokater.

Med Pingo Premium får du ubegrænset adgang til altid opdaterede juridiske dokumenter og intelligente spørgerammer inden for alle væsentlige faglige områder. Dokumenter og spørgerammer er udarbejdet og kvalitetssikret af et redaktørnetværk udvalgt blandt landets dygtigste specialister.

Alle dokumenter genereres øjeblikkeligt med det enkelte advokatkontors eget logo og styling – klar til levering og kan sendes direkte til digital underskrift fraplatformen. Dokumenterne leveres i både pdf og Word til brug for evt. viderebearbejdning.

Med Pingo Advocomply får brugerne ubegrænset adgang til at benytte automatiseret KYC og hvidvask-procedure, hvor klienten uploader dokumenter og afgiver de lovpligtige besvarelser. Opfølgning og generering af en onboarding og KYC-rapport sker automatisk og kan arkiveres i sagssystemet.

Med Pingo Partner Lounge får brugeren mulighed for at oprette et ubegrænset antal egne juridiske dokumenter og intelligente paradigmaer i en eksklusiv folder som kun virksomhedens medarbejdere har adgang til.  

Lounge dokumenter kan digitaliseres fra bunden eller lynhurtigt tilpasses ud fra de mange eksisterende dokumenter. Pingo har dygtige medarbejdere som bistår med digitalisering, hvorefter jeres egne dokumenter tilføres alle de fordele og den intelligens som automatisk dokumentgenerering kan tilbyde.

Danske Advokaters medlemmer tilbydes en attraktiv rabat på Pingo Premium (intelligente paradigmaer og anti-hvidvask værktøj) og på digitalisering af egne dokumenter i Pingo Partner Lounge.

Kontakt os og hør mere om samarbejdet.