Blog
Pingo Hero - Thomas Grønbek Andersen

Pingo Hero - Thomas Grønbek Andersen

thomas grønbek andersen
Thomas Grønbek Andersen
11/10/2022

Fortæl os lidt om din virksomhed?

Vi er en mindre advokatvirksomhed med 3 ansatte med speciale inden for erhverv og it/gdpr. For at kunne være konkurrencedygtig er vi nødt til at have digitaliseret og automatiseret så meget som muligt.

Hvad gør Pingo Documents for dig i hverdagen?

Pingo hjælper mig til at de nemmeste opgaver klares med få klik, de svære opgaver klares hurtigere end med manuel behandling i Word. Derudover finder jeg naturligvis inspiration i det store bagkatalog af dokumenter.

Hvor tror du at udviklingen branchen eller dit arbejdsområde bevæger sig hen?  

Jeg spår at konkurrencen vil øges på to fronter:

1)Advokatvirksomheder udvikler eget software, som kan digitalisere og automatisere så meget som muligt og vil dermed kunne effektivisere deres arbejde (eller helt automatisere advokatarbejde).

2) Ikke-advokatvirksomheder vil spise markedsandele på simple tjenester, flyhjælp og testamenter er gode eksempler. Det vil brede sig til andre kategoriser og vil som minimum drive prisen nedad på standardydelser eller øge arbejdskravene til hvad man forventeren advokat kan nå på en ”time”.

Hvad synes du er det mest positive ved udviklingen i branchen?

Min umiddelbare vurdering er at de lavest hængende frugter også udgøres af det kedeligste arbejde. Derudover er det sundt at forholde sig til digitalisering af sine ydelser, når den omkringliggende verden digitaliseres med lysets hastighed.

Hvad gør du for at være relevant og på forkant?

Prøver nye løsninger og udfordrer mine it-leverandører. :-) Derudover prøver jeg på at være tæt på mine it-samarbejdspartnere/klienter og deres forretninger.

Hvorfor vil du anbefale Pingo Documents til andre? Og til nogle særligt?

Pingo er brugervenligt og værdiskabende.