Blog
Pingo Hero - Trine Bjørnsholm

Pingo Hero - Trine Bjørnsholm

trine bjørnsholm
Trine Bjørnsholm
23/10/2023
Fortæl os lidt om dig selv og den virksomhed du arbejder ved?

Jeg arbejder som advokat i en lille advokatvirksomhed med 4 advokater.

Hvad gør Pingo Documents for dig i hverdagen?‍

Pingo Documents er med til at gøre særligt vores compliance-hverdag nemmere. Hen ad vejen får vi også taget de mange paradigmer med de medfølgende vejledninger i brug.

Hvor tror du at udviklingen i branchen eller dit arbejdsområde bevæger sig hen?  

Alt tegner til, at der bliver mere og mere,vi som advokater skal leve op til og overholde. Derfor er det en stor hjælp medsystemmæssig understøttelse. Compliance er kommet for at blive, og jeg ser heldigvis også mange fordele ved, at der skal være styr på den del.

Hvad synes du er det mest positive ved udviklingen i branchen? 

At når vidende mennesker deler deres kunnen enten ved at udbyde en uddannelse eller sætte sig til tasterne og skrive en artikel eller skabe et system som Pingo til glæde for andre.

Hvad gør du for at være relevant og på forkant?

Jeg tager på uddannelse og holder mig opdateret på LinkedIn, herunder ved at følge Pingo Documents, Karnov, Danske Advokater, Advokatsamfundet men også de store advokatfirmaer.

Hvorfor vil du anbefale Pingo Documents til andre?

Pingo kan anbefales, fordi systemet løbende opdateres efter gældende ret. Et ekstra plus er, at man nemt kan få fat i kompetent rådgivning, hvis der opstår tvivl ved brugen. Og man har rig mange kompetente kræfter til at udvikle på indholdet.